eseményekPapp László 1950. december 22-én kötött házasságot. Feleségével, Zsókával, 53 évig, haláláig éltek boldog házasságban. Egy gyermekük született, László (1955).

60. születésnap a Budapest Sportcsarnokban, 1986. március 25.
1986-ban, 60. születésnapján több, mint tízezer ember ünnepelte Őt a Budapest Sportcsarnokban. A közel négyórás műsorban számos művész köszöntötte. A Magyar Televízió nem tartotta fontosnak a műsor közvetítését!

A WBC világbajnoki övével 1989-ben, kárpótlásképpen az elmaradt világbajnoki mérkőzésért a WBC (World Boxing Council), az egyik legjelentősebb profi szervezet tiszteletbeli világbajnoknak nyilvánította Papp Lászlót, elismerve, hogy nagy esélye lett volna a cím elnyerésére. A világbajnoki övet Papp László, mint a világ legjobb amatőr és profi középsúlyú ökölvívója, a Kanári-szigeteken, Tenerife-n, a WBC kongresszusán személyesen vette át.

1993-ban Fair Play Díjban részesítették Papp Lászlót. A díjat Párizsban, az UNESCO palotában vette át.

1999-ben A világ sportújságírói a világ legjobb 25 sportolója közé választották.


Az Ökölvívó Hírességek Csarnoka és Múzeum programfüzet Edward Brophy az Ökölvívó Hírességek Csarnoka és Múzeum igazgatója ünnepi beszédét tartja Papp László beiktatásakor
2001-ben a Nemzetközi Ökölvívó Hírességek Csarnoka és Múzeum tagjai közé választotta Papp Lászlót. Betegsége miatt nem tudott részt venni a beiktatási ünnepségen. A dokumentumokat postán juttatták el számára a Múzeum vezetői.